Visum aanvragen

Esta aanvragen in de meeste gevallen binnen 24 uur geregeld, ook in het weekend.

Esta aanvragen

Esta aanvragen en online betalen.

De kosten van het ESTA € 29,95

Visum aanvragen Amerika

Of u nu op vakantie naar Amerika gaat of voor een zakenreis. Voordat u naar Amerika toe reist moet u in het bezit zijn van een ESTA. Een ESTA Amerika aanvragen kan gelukkig heel eenvoudig online. Een ESTA is geen andere naam voor visum, ook al worden deze 2 vaak door elkaar heen gebruikt. De naam ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorization. Een ESTA is dan ook maar 90 dagen geldig en is echt bedoeld voor relatief korte trips naar Amerika. Wilt u voor een langere tijd naar Amerika toe reizen dan heeft u wel een visum nodig.

Type visums voor Amerika

Als u voor een langere tijd in Amerika wilt verblijven of niet aan de voorwaarden van het Visa Waiver Program voldoet kunt u geen ESTA aanvragen. Hiervoor moet u een visum aanvraag indienen bij de Ambassade van de Verenigde Staten. Er zijn kort door de bocht gezegd 2 type visums. Namelijk een Niet immigranten visum welke bedoeld is als tijdelijke verblijfsvergunning. Als je voor een langere tijd op vakantie gaat naar de Verenigde Staten of moet werken kan deze tijdelijke verblijfsvergunning de oplossing zijn. Daarnaast heb je ook de Immigrant visum. Dit is een permanente verblijfsvergunning. Zoals de naam ook al aangeeft is dit type visum bedoeld voor degene die niet meer de intentie hebben om Amerika te verlaten.

Een visum voor de Verenigde Staten aanvragen kan om diverse redenen zijn. Met de ESTA zijn veel mensen al een eind op weg geholpen, maar als je langer dan 90 dagen in Amerika wilt blijven is een wat permanenter verblijfsvergunning wel een must. Er zijn diverse mogelijkheden om toegelaten te worden voor deze visa, maar u krijgt een visum vaak niet zomaar.

Esta aanvragen Amerika Gemakkelijk online betalen

Esta aanvragen Amerika Binnen 24 uur in uw inbox

Esta aanvragen Amerika Binnen 5 minuten geregeld

Esta aanvragen Amerika Document betreft officiële Esta

Esta aanvragen Amerika Meer dan 1.500 Esta aanvragen verwerkt

Een ESTA Amerika kan heel eenvoudig online via bijgaande link. U hoeft maar een paar vragen te beantwoorden en via iDeal te betalen en het is geregeld mits de Verenigde Staten uw aanvraag goedkeuren natuurlijk. Een visum aanvragen werkt helaas wel iets anders. Afhankelijk van de reden voor een visum aanvraag voor Amerika kunt u wel of niet toegelaten worden.

De meest voorkomende aanvragen van een visum Amerika welke kans op slagen hebben zijn: Zakelijk (als u een werkgever heeft welke het I-129 formulier heeft ingevuld), Studeren (Er zijn een aantal voorwaarden voordat de USCIS je toelaat, maar normaal gesproken word je als student makkelijk toegelaten), Verloven met (als je gaat trouwen/verloven kom je in aanmerking voor een Fiance visum welke op een later tijdstip omgezet kan worden naar een permanent visum).

Daarnaast kunt u ook meedoen met de Visum loterij. Dit houd in dat u mee doet voor een Green card welke automatisch toegekend word aan inwoners van landen die een laag niveau van immigratie naar Amerika hebben. Inwoners uit België en Nederland voldoen hieraan en kunnen meedoen aan deze green card loterij.