Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Maakt ESTAaanvragenamerika.nl deel uit van de Amerikaanse overheid?

Nee, wij zijn geen onderdeel van de Amerikaanse overheid. Alle Esta aanvragen die wij versturen worden gecontroleerd door de Amerikaanse overheid en u ontvangt een geldig officieel document.

Wat zijn de voordelen?

U kunt bij ons al voor 29,95 uw esta aanvragen en hiermee zijn wij een van de goedkoopste in Nederland. Wij streven ernaar om uw esta binnen 24 uur te verwerken.

Wat is er vereist voor het verkrijgen van een ESTA?

Het visum voor Amerika is alleen bedoeld voor toeristische en commerciële reizen. Het verblijf in Amerika mag niet langer dan 90 dagen zijn. Ook wanneer u niet in Amerika verblijft maar op een transit bent dient u een visum voor Amerika te hebben.

Wat kost een ESTA?

De kosten voor een Esta bedragen 29,95 per persoon.

Hoelang is een ESTA Geldig?

De ESTA is 2 jaar geld vanaf de bestel datum.

Kan ik voor meerdere personen een ESTA aanvragen

Jazeker kan dat. U dient eerst het formulier voor 1 persoon volledig in te vullen en daarna kunt u met de knop onderaan het formulier een reiziger toevoegen. Hierdoor kunt u meteen voor al uw reispartners een ESTA aanvragen.

Als mijn paspoort bijna verloopt, kan ik hier wel een ESTA op aanvragen?

Nee dat kan niet! Uw ESTA aanvraag is namelijk gekoppeld aan uw paspoort. Op het moment dat u een nieuw paspoort aanvraagt krijgt deze ook een nieuw document nr. Hierdoor is uw ESTA aanvraag niet meer geldig en dient u een nieuwe aanvraag in te dienen.

Kan ik een ESTA aanvraag annuleren?

Nee. Wanneer wij uw ESTA aanvraag doorzetten naar de overheid van de Verenigde Staten zijn de kosten al gemaakt en kunnen deze niet meer gerestitueerd worden.

Kan ik een ESTA aanvraag wijzigen?

Nadat u uw aanvraag ingediend heeft en er word door ons geconstateerd dat de aanvraag niet in orde is, dan word dit per e-mail naar u doorgezet om aanpassingen te doen. Mochten wij geen fouten in de aanvraag ontdekken dan word uw verzoek doorgezet naar de overheid van Amerika, verzoeken die al doorgezet zijn kunnen dan ook niet meer gewijzigd worden.

Kunnen jullie mijn aanvraag controleren op fouten?

Wij controleren alleen of de vereiste velden correct zijn ingevoerd. Wij controleren niet of de ingevulde velden ook overeenkomen met uw reisdocumenten. Dit dient u zelf zorgvuldig in te vullen en te controleren voordat u uw ESTA aanvraag ook daadwerkelijk aanvraagt.

Kan ik een factuur voor mijn ESTA aanvraag krijgen?

Dit is zeker mogelijk. Deze word niet standaard verstuurd, als u een factuur wilt ontvangen kunt u een dag na de aanvraag ons een e-mail sturen met uw aanvraagnummer, dan regelen wij dat u zo snel mogelijk de factuur digitaal krijgt.

Esta aanvragen

Esta aanvragen en online betalen.

De kosten van het ESTA € 29,95